ISO/TS 12788:2022

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 18 مايو 2022 ·

Rapeseed — Determination of glucosinolate content — Spectrometric method for total glucosinolates by glucose release

ملفات الوثيقة ISO/TS 12788:2022

الإنجليزية 20 صفحات
الإصدار الحالي
57.64 BHD

مجال الوثيقة ISO/TS 12788:2022

This document specifies a method for the determination of the content of the total glucosinolates in rapeseeds (colza) using visible spectrometry to determine the glucose released from glucosinolates by hydrolysis.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 16521:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Design of concrete-filled steel tubular (CFST) hybrid structures
ISO 24212:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Remediation techniques applied at contaminated sites
ISO 830:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Freight containers — Vocabulary
ISO 11671:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Fibre reinforced plastics — Telescopic ladder — Requirements and test methods